Wie is wie

Esther Didden

Esther (1972) studeerde Monumentale vormgeving aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag (1993-1997) en recent studeerde ze af aan de faculteit wijsbegeerte, Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds enkele jaren combineert ze haar liefde voor de kunsten met (publieks)filosofie. Ze werkt als programmeur en zakelijk leider in de culturele sector. Daarnaast bekleedt ze verschillende bestuursfuncties, ze is onder andere penningmeester in het landelijke bestuur van de Maand van de Filosofie.
> Esther op LinkedIn
 

Laura Abbink

Laura (1983) studeerde Beeldende Kunst, richting driedimensionaal en autonoom, aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Ze is autonoom kunstenaar met een interdisciplinair karakter vanwege haar interesse in verschillende aanverwante vakgebieden. Ze is inhoudelijk en praktisch betrokken bij diverse kunst en culturele organisaties van zowel kortstondige als langdurige projecten.
> Laura op LinkedIn
 

Quirine Reijman

Quirine (1970) studeerde Culturele Bedrijfsvoering (Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam, afgestudeerd 1992) en rondde in 2000 de opleiding Grafische- en typografische vormgeving af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in Den Haag. Sinds 2003 werkt zij onder de naam De Zagerij ontwerpbureau voor uiteenlopende klanten en geeft ze vorm aan hun communicatie. Filosofie gebruikt zij om grip te krijgen op de wereld om haar heen, en het komt ook professioneel van pas. Want gestructureerd en helder nadenken is een must voor een ontwerper. Ze ontwierp de nieuwe huisstijl, website en het publiciteitsmateriaal voor Filosofie in Den Haag.
> Quirine op LinkedIn
 

Aleid Barmentlo

Aleid (1995) studeerde wijsbegeerte (bachelor en master) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en momenteel is ze student bestuurskunde (master). Ze is voorzitter van de Universiteitsraad van de Erasmus Universiteit Rotterdam, waarin medewerkers en studenten verenigd zijn. Ze heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan met bestuur, organisatie en management op de universiteit.
> Aleid op LinkedIn
 

Marjet van Os

Marjet (1971) studeerde Kunst- en Mediamanagement aan de HKU en heeft sinds haar afstuderen in 1999 – op wat uitstapjes na in het sociale domein – gewerkt in de culturele sector. Onder andere als directeur van Theater & Filmhuis Dakota en poppodium Bazart, beiden in Den Haag. Bij beide instellingen was zij artistiek en zakelijk eindverantwoordelijk. Daarnaast heeft zij als zelfstandig ondernemer in het culturele veld veel zakelijk en productionele leiding opdrachten vervuld o.a. voor uiteenlopende community art en dansproducties. Daarnaast vervult zij meerdere bestuursfuncties onder meer bij poppodium Bibelot in Dordrecht en Stichting Liduina Fonds (vermogensfonds).
> Marjet op LinkedIn