Noëlle van der Hagen

Dialoog over verbeelding

Krijg in alle openheid diepere inzichten in vraagstukken of dilemma’s

Waar: DCR werkruimte
Tijd: 20.00 – 20.45 uur en
22.15 – 23.00 uur

Communicatie- en managementtrainer, gespreksbegeleider en coach Noëlle van der Hagen faciliteert bij de Nacht van de Filosofie een dialoog over verbeelding.

Het stellen van open vragen vanuit nieuwsgierigheid naar de perspectieven van anderen is een essentieel onderdeel voor een goede dialoog. Op deze manier krijg je in alle openheid diepere inzichten in vraagstukken of dilemma’s. Dat geeft nieuwe energie.

Duur: 45 minuten | circa 15 deelnemers per workshop

Kort bio

Noëlle is communicatie- en managementtrainer, gespreksbegeleider en coach en adviseert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Na haar studie pedagogiek met als specialisatie onderwijskunde heeft zij zich verdiept in strategisch opleiden, ontwerpen van leertrajecten en het stimuleren van leerprocessen aan de Rijksuniversiteit Leiden. Daarnaast volgde zij leerprogramma’s op het gebied van filosofie, ethiek en het socratisch gesprek. In 1993 richtte zij haar eigen bureau Open Dialogen op. Zij faciliteert dialogen in organisaties, begeleidt reflectie- en intervisie bijeenkomsten en socratische gesprekken en leidt intervisoren op. Sinds vorig jaar is zij bezig met het schrijven van een boek voor interne adviseurs: Advieskunst. De interne adviseur in positie. Dit boek zal in 2018 op de markt komen.

Dialoog over verbeelding
Naar programma Naar timetable