Toegankelijkheid Filosofie in Den Haag / Zaal 3

Bijna al onze filosofische activiteiten vinden plaats in Zaal 3 (De Constant Rebecqueplein 20A, 2518 RA Den Haag) van Het Nationale Theater. Wij vinden het belangrijk om onze activiteiten voor iedereen toegankelijk te maken. Een beperking, zichtbaar of onzichtbaar, mag geen belemmering zijn. Meer weten over de toegankelijkheid van Het Nationale Theater, kijk dan op de wesbite van HNT.

Let op: rondom Zaal 3 is geen invalidenparkeerplaats aanwezig.

Reserveren

Reserveer jouw plaats(en) telefonisch via de theaterkassa van Het Nationale Theater 088-3565356 (ma-za 12:00-18:00 uur) of stuur een e-mail naar kassa@hnt.nl. Vervolgens informeren zij ons over jouw wensen en dan reserveren wij één of meerdere plaatsen in de zaal voor je. Hoe meer wij weten over jouw specifieke wensen, hoe beter wij daarop kunnen inspelen.

Betaalmogelijkheden

Bij de theaterkassa van HNT en in de foyer van Zaal 3 kan je met pin betalen.

Assistentie tijdens jouw bezoek

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt kan je een van onze medewerkers aanspreken bij de entree of bij de zaal. Wij assisteren je graag.

Rolstoeltoegankelijkheid

Zaal 3 is rolstoeltoegankelijk. Wel weten wij het graag van te voren als je met een rolstoel komt en hoe groot de rolstoel is.
Het aangepast toilet is achterin de foyer. Deze is momenteel nog niet toegankelijk voor elektrische rolstoelen i.v.m. te kleine draaihoek.

Slechthorend

In Zaal 3 is geen ringleiding of FM gehoorondersteuning aanwezig. Ben je slechthorend en wil je graag een schrijftolk meenemen? Geef dit dan ruim van te voren door. Het is namelijk noodzakelijk om enkele technische voorbereidingen te treffen en daar hebben we tijd voor nodig. Indien wij niet van tevoren geïnformeerd zijn, is het mogelijk dat we je niet kunnen toelaten.

Overige ruimtes

Als je naar één van onze filosofische activiteiten wilt komen, en deze vindt niet plaats in Zaal 3, neem dan contact op met onze programmeur Esther Didden. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.