Paul van Tongeren

met Paul van Tongeren

zondag 13 december 2020


Locatie: Zaal 3, De Constant Rebecqueplein 20A, Den Haag
Tijd: 12.00 – 17.00 uur


Een verdiepende middag waarin het gedachtegoed van Friedrich Nietzsche uiteengezet wordt door dé Nederlandse Nietzsche-kenner Paul van Tongeren.

Friedrich Nietzsche is een van de invloedrijkste denkers in de Europese geschiedenis en een van de radicaalste critici van de Europese cultuur. Zijn leven is niet te scheiden van zijn denken: hij onderzocht de ziekte van zijn tijd in zichzelf, en probeerde zich daarvan te bevrijden.

Paul van Tongeren is wetenschappelijk directeur van het Centrum voor Ethiek aan de Radboud Universiteit. Hij leidt ook de Nietzsche Research Group, die werkt aan een woordenboek bij Nietzsches werken en hij doet onderzoek naar de betekenis van Nietzsches praktische filosofie.

Kaarten voor de zaal zijn uitverkocht. De masterclass is daarom alleen nog via een livestream te volgen. De link naar de livestream wordt op de dag van de masterclass toegestuurd en is een week geldig. Ook als je zondag 13 december niet kan, heb je dus nog ruimschoots de tijd om de masterclass te bekijken.


Tickets livestream

Prijs: € 35,00 / € 26,25 voor Geestverwanten