Locaties

Nest en Zaal 3 zijn naast elkaar gelegen aan het De Constant Rebecqueplein in Den Haag.

Horeca

Je kan bij alle deelnemende instellingen koffie, thee, fris, wijn en bier krijgen. In Zaal 3 kan je eveneens iets eten.

Parkeren

In de omgeving van het Constant Rebecqueplein geldt betaald parkeren vanaf 18.00 uur

Navigatie adres

De Constant Rebecqueplein 20, 2518 RA Den Haag.

Met de auto vanaf einde Utrechtsebaan

Vanaf de Utrechtsebaan bij de stoplichten links de Zuidhollandlaan op tot het einde. Volg de middelste baan waarbij staat aangegeven MCH Haaglanden. Bij de stoplichten op de T-splitsing rij je rechts de Koningskade op, vervolgens meteen links voorsorteren om bij de volgende stoplichten naar links af te slaan. Dit is de Dr. Kuyperstraat. Deze straat volg je totdat je niet verder rechtdoor kunt rijden (dezelfde straat heet achtereenvolgens: Mauritskade, Scheveningse Veer, Hoge Wal en tenslotte Elandstraat). Je gaat hier bij de stoplichten op de T-splitsing aan het eindenaar links. Je rijdt bij de volgende stoplichten naar rechts de De Constant Rebecquestraat in. Halverwege deze straat op het De Constant Rebecqueplein vindt je de locaties van de Nacht van de Filosofie.

Met de tram vanaf Den Haag CS

Tram 3 richting Loosduinen. Uitstappen op de Waldeck Pyrmontkade, halte Elandstraat. Vanaf tramhalte circa 3 minuten lopen: Op de Waldeck Pyrmontkade (overkant van deze straat heet de Koningin Emmakade) loop je terug tegen de richting van de tram. Bij de volgende stoplichten ga je rechtsaf De Constant Rebecquestraat in. Je komt vanzelf langs het De Constant Rebecqueplein.

Met de tram vanaf Den Haag HS

Tram 11 richting Scheveningen. Uitstappen halte: Conradkade/Weimarstraat.Vanaf de tramhalte c. 5 minuten lopen: Op de Conradkade loop je terug tegen de richting van de tram in (je passeert de Chasséstraat en de Marnixstraat). Je loopt rechtdoor en komt vanzelf uit op de De Constant Rebecquestraat die naar links afbuigt. Met de EON Elektriciteitsfabriek aan je rechterhand loopt je de straat in.