Steun Filosofie in Den Haag

Filosofie in Den Haag organiseert gedurende het jaar meerdere Filosofische ontmoetingen over actuele thema’s en levensvragen.

Filosofie in Den Haag is een stichting zonder winstoogmerk. Wij zetten ons belangeloos in om denkactiviteiten te stimuleren in de stad. Wij ontvangen geen reguliere subsidie voor onze activiteiten. Het zou geweldig als jij of jouw organisatie ons wilt steunen. Filosofie in Den Haag wordt volledig gerund door professionals op vrijwillige basis, maar dit betekent niet dat er geen kosten zijn. We hebben een beetje inkomsten uit de ticketverkoop van onze activiteiten en daar zijn we blij mee. Maar het is niet genoeg om nieuwe plannen te initiëren of om (kleinschalige) investeringen te doen. We hebben een ANBI-status waardoor het geven van een gift extra aantrekkelijk is. Meer informatie daarover staat op onze aparte ANBI-pagina.

Met jouw bijdrage kunnen wij groot blijven denken en Filosofie in Den Haag toekomstbestendig maken. We waarderen elke bijdrage en doen graag iets terug:

  • Met een donatie vanaf 50 euro ben je een Geestverwant en ontvang je een jaar lang 25% korting op onze activiteiten.
  • Donateurs vanaf 250 euro worden met naam en/of logo een jaar lang op onze website en in de nieuwsbrief vermeld als Bondgenoot.

Ja, ik wil graag een donatie doen